Kanotochten en bushcraft in Gent, Ghent, 9-trails

OVER 9-TRAILS


Hey honey, take a walk on the wild trail (‘Doo doo doo doo doo doo doo doo doo’ — Lou Reed) with 9-trails!


Get your walking boots on (—Nancy Sinatra) and swimming suit ready and try our menu of activities and bush crafted, steaming food. Canoeing, teambuilding and hiking, get in touch with your survival instincts on ecologic adventures led by our bearded bushmen.

We are based in Ghent but wander off with us to Scotland, Poland or France.


Which trail do you want to walk on?


Choose from our menu of activities on our website

or contact us for more information!


WIE ZIJN WIJ?


FREDERICK SCHELSTRAETE — Bearded bushman 1

Op avontuur gaan en kampen bouwen zit in mijn bloed. Vroeger gelde de regel: hoe vuiler ik thuis kwam hoe leuker het geweest was. Als lid van de JNM was ik dan ook ieder weekend buiten in de natuur. Later als leiding en bestuurslid probeerde ik onze leden altijd dichter en bewuster naar de natuur toe te brengen. De ervaring die ik heb opgedaan binnen de jeugdbeweging heeft me ook de moed geven om 9-trails op te richten.

TIM HEUKER — Bearded bushman 2

Van kinds af aan ben ik al bezig met outdoor en survival: tentenkampen met mijn speelkameraden in de tuin, bolderen en lengte klimmen, de vele wandelvakanties en huttentochten in de alpen. Survival is er achteraf pas een deel bijgekomen, als we geen slaapplaats vonden en zelf onderdak gingen maken, hout sprokkelen om een vuur te maken. En geloof me, na zo een lange wandel- of kanotocht nog zoeken achter hout en een kamp opstellen is lastig, maar het geeft zoveel voldoening als je daarna kan genieten van de warmte van het kampvuur.