Kanotochten en bushcraft in Gent, Ghent, 9-trails

OPLEIDINGEN


KANO

Twijfel je over de aankoop van een kano of heb je net een aankoop gedaan maar wil je jouw skills naar een hoger niveau brengen?


WAT KUNNEN WE JE BIJLEREN:

  1. opleidingen over het onderhoud van je kano
  2. Lessen over sturing op vlak en wild water. Dit voor solo of duo vaart.
  3. Infosessies over het voorbereiden van een trektocht; van een basis paklijst tot het zoeken van geschikte accommodatie of het voorbereiden van activiteiten ter plaatse.

BUSHCRAFT

Wil je graag nieuwe bushcraft technieken aanleren of je bestaande technieken bijschaven?

  1. Maak je nog steeds vuur met een lucifer tijdens het kamperen of wordt je kampeertrip iedere keer betrapt omdat je vuur ontdekt wordt? Onze workshop vuur maken biedt hier antwoorden op en laat je al doende kennis maken met vuur via verschillende trails.
  2. Het sleuren met zware tenten ook beu? Wij leren je eenvoudige accommodaties maken om tijdens een trektocht te gebruiken. Dit kan gaan van het gebruik van een lichte tarp of enkel via natuurlijke materialen.
  3. Gebruik van bushcraft tools zoals messen en bijlen brengen een groot gevaar met zich mee, leer hier veilig mee omgaan en ze te gebruiken in je voordeel voor het maken van allerhande nieuwe bushcraft tools om je trip nog aangenamer te maken.

Al onze opleidingen en workshops kunnen aangepast worden naar alle leeftijden of in combinatie met andere trails.

 

TREKTOCHTEN

Lees meer

TEAMBUILDING

Lees meer

KOOKWORKSHOPS

Lees meer